Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Μεταφορές με Φορτοταξί στην Αθήνα.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΝΙΚΟΣ.``6973248305-2105767068``ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ,ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ,ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ!
ενημερώσου για τις Αξιολογήσεις του Μεταφορέα 24 ΏΡΕΣ.

5 σχόλια:

 1. Ioanna M.
  Εξαιρετική εμπειρία σε μια δύσκολη περίπτωση - μετακόμιση από ένα χώρο σε 3 διαφορετικούς χωρίς ΚΑΝΕΝΑ λάθος! Ο κος Νίκος είναι άψογος επαγγελματίας : έδωσε εξαιρετικές ιδέες με την εμπειρία του για την οργάνωση πριν την μετακόμιση, ήταν πάντα στην ώρα του, άψογος σε επικοινωνία [φιλικός, ευγενικός και μετρημένος - έδωσε όσα υποσχέθηκε και παραπάνω]. Η μετακόμιση παρά την πολυπλοκότητα έγινε γρήγορα, χωρίς χασομέρια και εκνευρισμούς. Έχω κάνει πολλές μετακομίσεις και είναι η πρώτη φορά που έχω μείνει τόσο ευχαριστημένη. Πολύ θετική εντύπωση και από το συνεργείο του. Δεν έγιναν ζημιές, η μετακόμιση ολοκληρώθηκε με καθαρισμό του χώρου αλλά και του δρόμου, όλα έγιναν σε ευχάριστη ατμόσφαιρα , παρά τον μεγάλο όγκο της μετακόμισης , την πολυπλοκότητας και την τρομερής ζέστη που οπωσδήποτε δυσκολεύει την εργασία. Και όλα αυτά σε λογική τιμή ! Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια για την ποιότητα της δουλειάς και την ποιότητα της συνεργασίας, από την πρώτη στιγμή έως την τελευταία. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα !

  09/08/2016 6:26 μμ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εξαιρετικός μεταφορέας, συνεπής, πάρα πολύ προσεκτικός και ευγενής! Θα τον προτιμήσω ξανά οπωσδήποτε και τον συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Νίκος Παναγιώτου24 Απριλίου 2017 - 11:32 μ.μ.

  Φοβερά συνεπής στην ώρα, συνεργάσιμος και ευγενέστατος. Τον προτείνουμε σίγουρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μαρια Κοσμετου25 Απριλίου 2017 - 1:16 μ.μ.

  Πολύ συνεπής και προσεκτικός. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ26 Απριλίου 2017 - 8:02 π.μ.

  Πολύ εξυπηρετικός, άμεσος και καθαρός. Εξαιρετικός επαγγελματίας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μετακομίσεις σπιτιών εντός Αττικής,Φορτοταξί,Μεταφορές στην Αθήνα,άμεσα και οικονομικά.

Μετακόμιση εντός και εκτός Αττικής.υπηρεσίες Φορτοταξί στην Αθήνα, προσφορά μετακόμισης συσκευασία και μεταφορά ιματισμού με άμεσα διαθέσιμα υλικά.

Μετακόμιση  Εντός Αττικής...Συσκευασία-Φόρτωση-Μεταφορά-Εκφόρτωση. Αμεσότατη εξυπηρέτηση και υποστήριξη της μεταφοράς σας```ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ...

Μετακομίσεις σπιτιών,μεταφορές,Φορτοταξί Αθήνας.