Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Είπαν για εμάς "metaforeas 24 in Athens"

 "ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ 24 ΩΡΕΣ"
📲 6973248305  2105767068
24 hours removals
Local Removals
24 hours storage Οικοσκευών σε όλη την Αττική
Αν ψάχνετε για αποθηκευτικό χώρο για τη μεταφορά ή τη μετακόμιση των αγαπημένων σας αντικειμένων
Επικοινωνήστε μαζί μας
ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ 24 ΩΡΕΣ"
≫ ☎  2105767068 
≫ 📲  6973248305 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας και τις τιμές μας.Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να σας βοηθήσουμε να μεταφέρετε τα αντικείμενα σας με ασφάλεια και άνεση.

″Επικοινωνήστε μαζί μας
ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ 24 ΩΡΕΣ"
≫ ☎  2105767068 
≫ 📲  6973248305
Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες 24 ώρες το 24ωρο, οπότε μπορείτε να μας καλέσετε οποιαδήποτε στιγμή προκειμένου να συνεννοηθούμε για τις λεπτομέρειες της μεταφοράς ή μετακόμισής σας. Έχουμε εμπειρία στη μετακίνηση αντικειμένων, έπιπλων, συσκευών και άλλων αντικειμένων, και θα εξασφαλίσουμε ότι η μεταφορά θα πραγματοποιηθεί με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

εσείς επιλέγετε
 την ημέρα
 και ώρα
 της
 ΔΩΡΕΑΝ εκτίμησης
στο χώρο σας.






έμεινα πολύ ευχαριστημένηΠολύ καλός

  1. από
     Σπυριδούλα Καλαποθάκη.
  2. Μια καλή συνεργασία.
    από ευη παρθενη
  3. Πολύ πρόθυμος και εξυπηρετικός.
    από Βενιαμιν Πατερας
  4. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Θα τον προτιμήσω ξανά.
    από Αναστασία Κουρτίδη
  5. τον επέλεξα γιατί μου έδωσε την καλύτερη προσφορά...έκανε την μετακόμισή μου άψογα με επαγγελματισμό και αυτό που μου άρεσε ήταν ότι έκανε την δουλειά του με χαμόγελο και κέφι...έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη και σκέφτηκα να το αναφέρω γιατί τέτοιες επιχειρήσεις αξίζουν να παίρνουν εύσημα...τον συνηστώ σε όλους σας! 
    από Μαρία Λόη
  6. αμεση ανταποκριση, καλη συννενοηση , καλη συνεργασια, μεγαλη συνεπεια
    από Αναστασια Χατζηιωαννιδου 
  7. Έμεινα πολύ ικανοποιημένη. Ήταν άριστοι.
    από ΕΛΕΝΗ ΦΛΑΓΚΟΥ
  8. Άψογος ! 'Εχω κάνει πολλές μετακομίσεις και ειναι η πρώτη φορά που δεν υπήρχε όχι πρόβλημα αλλά ούτε καν ένα ψεγάδι στην όλη συνεργασία. Επαγγελματίας, συνεπής, με την καλύτερη τιμή, έντιμος και η όλη δουλειά του ήταν εξαιρετική. Περισσεύει νομίζω να πώ ότι δεν υπήρξε κανενός είδους πρόβλημα ούτε η παραμικρή φθορά κατά την μεταφορά των πραγμάτων. Επίσης όλο το συνεργείο ήταν σοβαροί άνθρωποι οι οποίοι έκαναν την δουλειά τους γρήγορα, με επαγγελματισμό, πολύ προσοχή και χωρίς φωνές. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα
    από alex giannakou
  9. Αμεσότητα, άριστη συνεργασία, εμπρόθεσμος και ασφαλής.
    από Μαρία Τραπότση  



  10. πολυ γρηγορος και εξυπηρετικος,σωστος στο ραντεβου του και σε οσα ειχαμε πει!!!
    από θαλεια κοσμιδου
  11. Έχουμε κάνει και άλλες μετακομίσεις στο παρελθόν και μπορώ να πω πως ο κ.Νίκος και η ομάδα του ήταν με διαφορά η καλύτερη μεταφορική εταιρεία. Επαγγελματίες, ευγενικοί, έκαναν την μετακόμιση γρήγορα και χωρίς να γίνει η παραμικρή ζημιά. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
    από Ανδρέας Συμιακάκης
  12. Ο κύριος Νίκος έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά!! Ο ίδιος είναι, εξυπηρετικότατος, ευγενικότατος και εξαιρετικός επαγγελματίας! Η μετακόμιση έγινε γρήγορα, χωρίς καμία απολύτως ζημια και τα παιδιά ήταν πολύ προσεκτικά! Η τιμή επίσης πολύ προσιτή! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!
    από Φορούλα Γριβάκη
  13. Αμεση και αριστη εξυπηρετηση σε εξαιρετικη τιμη !
    από Αννα Λυκου
  14. Ο κ.Νικος ηταν εξαιρετικός επαγγελματίας. Ηρθε στην ακριβή ωρα του ραντεβου, ο ίδιος και οι δυο συνεργάτες του ηταν πολυ εξυπηρετικοί και πολυ μεθοδικοί στο τι επρεπε να κάνουν. 7.30 ξεκινήσαμε την μετακόμιση, 10.00 είχαν ολοκλήρωση την μεταφορα και τοποθέτηση στο νεο σπιτι . Βάζω άριστα από Δημήτρης Γουργός👌
  15. Εξαιρετική εμπειρία σε μια δύσκολη περίπτωση - μετακόμιση από ένα χώρο σε 3 διαφορετικούς χωρίς ΚΑΝΕΝΑ λάθος! Ο κος Νίκος είναι άψογος επαγγελματίας : έδωσε εξαιρετικές ιδέες με την εμπειρία του για την οργάνωση πριν την μετακόμιση, ήταν πάντα στην ώρα του, άψογος σε επικοινωνία [φιλικός, ευγενικός και μετρημένος - έδωσε όσα υποσχέθηκε και παραπάνω]. Η μετακόμιση παρά την πολυπλοκότητα έγινε γρήγορα, χωρίς χασομέρια και εκνευρισμούς. Έχω κάνει πολλές μετακομίσεις και είναι η πρώτη φορά που έχω μείνει τόσο ευχαριστημένη. Πολύ θετική εντύπωση και από το συνεργείο του. Δεν έγιναν ζημιές, η μετακόμιση ολοκληρώθηκε με καθαρισμό του χώρου αλλά και του δρόμου, όλα έγιναν σε ευχάριστη ατμόσφαιρα , παρά τον μεγάλο όγκο της μετακόμισης , την πολυπλοκότητας και την τρομερής ζέστη που οπωσδήποτε δυσκολεύει την εργασία. Και όλα αυτά σε λογική τιμή ! Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια για την ποιότητα της δουλειάς και την ποιότητα της συνεργασίας, από την πρώτη στιγμή έως την τελευταία. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα !


    από ioanna mitropoulou  
  16. Πολύ καλός επαγγελματίας, συνεπής, ευγενικός και πρόθυμος. Τον χρησιμοποιήσα σε πρόσφατη ανακαίνηση που έκανα στην οικία μου για πακετάρισμα ρούχων, κουζινικών, και διαφόρων επίπλων ετσι ώστε να διευκολυνθεί η ανακαίνηση. Τα ρούχα καθώς και τα διαφορα αντικειμενα που ειχαν πακεταριστει εμειναν ανέπαφα και βγήκαν πεντακάθαρα, παρ' όλη την σκόνη που δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια της ανακαίνησης. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!
    από Μανώλης Κουτλακης
  17. Εξαιρετικος επαγγελματίας. Τυπικός, ακριβής στο ραντεβού. Η εργασία ολοκληρώθηκε άμεσα. Ο κύριος ήταν ευγενέστατος, φιλικός και απολυτα εξυπηρετικός. Θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα.
    από petros kardaras 
  18. Καταπληκτικος!!! Αριστος επαγγελματιας, ανταποκριθηκε αμεσα, τελειες τιμες, πολυ εξυπηρετικος, ευγενικος και ο ιδιος και οι βοηθοι του!!! Η καλυτερη επιλογη, τον συνηστω ανεπιφαλακτα.✔️
    από αλεξανδρα Σταυροπουλου
  19. Very professional and efficient! Would definitely choose Mr Nikos again!
    από Elina Apostolakou
  20. Συνέπεια, ευγένεια, ταχύτητα, οργάνωση. Όλα άψογα. Ευχαριστώ πολύ. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
    από Μαρινα Μαντη
  21. Φοβερά συνεπής στην ώρα, συνεργάσιμος και ευγενέστατος. Τον προτίνουμε σίγουρα.
    από Νίκος Παναγιώτου
  22. Όλα πήγαν τέλεια! Εξαιρετική τιμή!!
    από Ιφιγένεια Ψαρρά
  23. Άμεσος, γρήγορος, στην ώρα του και οικονομικός.
    από Alexandros Christopoulos

    https://metaforeas24.gr/
  24. Εξαιρετική εξυπηρέτηση. Προσεκτικοί και συνεπείς. Συστήνονται ανεπιφύλακτα.
    από ΞΕΝΙΑ ΧΑΝΙΩΤΗ
  25. Παρά πολύ ικανοποιημενος από εργασία. Κανένα απολύτως πρόβλημα στη μεταφορά. Οικονομικός και άψογη συμπεριφορά.
    από Γιάννης Θεοδωράκος.
  26. Ο κ. Νίκος και το προσωπικό του ήταν συνεπείς και πολύ προσεκτικοί. Παρόλο που είχαμε πολλά πράγματα και εύθραυστα τα μετέφεραν χωρίς καμία γρατζουνιά. Είναι συνεννοήσιμος και επαγγελματίας, τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.  malakellim! 
  27. Ακριβής και συνεπής σε οτι συμφωνήσει.Είναι βαθύς γνώστης της δουλειάς του την οποία κάνει με κέφι.Ιδιαίτερα προσεκτικός δεν δημιουργεί ζημιές.Χαμογελαστός,φιλικός και γενικά ευχάριστος στην συνεργασία.Είναι πρότυπο επαγγελματία . Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.Σε ευχαριστούμε θερμά Κε Νίκο. 

    ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΡΥΠΑΡΗΣ
  28. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΤΗΛΕΦΩΜΙΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΝΟ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΩΝ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΖΗΛΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΡΑΚΙ. ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΨΟΓΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΟΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.


    netplex97
  29. Ο κ. Νίκος ήταν πολύ εξυπηρετικός και ευγενικός και έκανε ό,τι υποσχέθηκε. Πολύ καλή εμπειρία.
    Marialena Koutli
  30. Εξαιρετικός ο Νικόλας και τα δύο παιδιά του συνεργείου του. Φιλικότατοι, εξυπηρετικοί και προσαρμοστικοί στις αλλαγές που χρειάστηκε να γίνουν σε σχέση με το αρχικό σετ της μετακόμισης. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα. Φυσικά πολύ οικονομικοί, χωρίς καμμία έκπτωση όμως στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρείχαν. Τους ευχαριστώ !
    afilippou

  1. Είμαι ο Μιχάλης και την προηγούμενη εβδομάδα έκανα την μετακόμισή μου με τον κ. Νίκο.Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον μεταφορέα αλλά και το προσωπικό του που με εξυπηρέτησαν με επαγγελματισμό και συνέπεια. Ήρθαν ακριβώς στην ώρα τους, ούτε λεπτό πριν ούτε μετά και κάνανε τη μεταφορά όπως ακριβώς είχαμε συννενοηθεί, και πολλά παραπάνω βέβαια. Όποιος θέλει να μετακομίσει να προτιμήσει τον κ. Νίκο. Και πάλι σας ευχαριστώ θερμά. Καλές δουλειές κ. Νίκο γιατί το αξίζεται.MSAHI1978
  2. Αγαπητοί, Θελουμε να σας ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία μαζί σας. Η ευγένεια των συνεργατών σας, η άψογη εξυπηρέτηση, η αμεσότητα και η προσοχη στην φορτοεκφόρτωση των επίπλων μας, μαζί με το οικονομικότερο κόστος  και πάνω από όλα η διάθεση και το χαμόγελο από το προσωπικό σας, μας ε ν τ υ π ω σ ί α σ α ν!!!!!! Και μας έκαναν ... δια βίου ... πελάτες σας!!!!!
    Θερμά σας ευχαριστούμε!
    Ευχόμαστε Καλές γιορτές!!!!
    Αν η κλίμακα αξιολόγηση σας είναι 10... σας βάζουμε 1000 !!!!
    Με εκτίμηση
    Ρ. Μαραζιώτη
    Χαλάνδρι- Πικερμι
  3. Άψογη εξυπηρέτηση!!!!! Πραγματικά τα 5 αστεράκια είναι λίγα για αυτο που μας πρόσφερε ο κύριος Νίκος στην πρόσφατη μετακόμιση μας. Καταρχήν κερδίζει την εμπιστοσύνη σου απο την πρώτη κιόλας επικοινωνία,φιλικός,ευγενικός και εξυπηρετικός.Πολύ οικονομικός για τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε χωρίς καμμία παγίδα,η χαμηλή του τιμή δεν σημαίνει σε καμμία περίπτωση χαμηλές παροχές... Συνεργάσιμος,συνεπής και όχι μόνο,με κάλεσε αμέσως μόλις τελείωσε λίγο νωρίτερα για να έρθει. Όλα τα παιδιά ήταν εξυπηρετικά,ευγενικά και πρόθυμα να βοηθήσουν σε όλα.Μαζεψαν οτι είχε στο σπίτι χωρίς μουρμούρες αλλα με χαμόγελο,ακόμα και αυτά που δεν είχαμε συμφωνήσει.Τυλίξαν τα έπιπλα και τις ηλεκτρικές συσκευές με μεγάλη προσοχή και τα τοποθετήσαν στο καινούριο σπίτι εξίσου προσεκτικά χωρίς καμμία ζημιά. Υπήρχε οργάνωση,ταχύτητα,υπευθυνότητα και εγώ ήμουν ήρεμη σε όλη τη διαδικασία η οποία με άγχωνε πολύ. Τον συστήνω ανεπιφύλαχτα για οποιαδήποτε συνεργασία!!! Ευχαριστούμε πολύ κύριε Νίκο για τη βοήθεια σας στο νέο μας ξεκίνημα,να ξέρετε οτι έχω ήδη κάνει την πρώτη σύσταση για σας,προβλέπω οτι θα ξανα κατέβετε σύντομα Ραφήνα να ξαναγεμίσετε το σπίτι που μόλις πρόσφατα αδειάσατε!   " venus"
  4. Μια χαρα και αμεση εξυπηρετηση!!!στην ωρα τους!!ολα καλα!! Ειρηνη Αλεξοπουλου


    26 σχόλια:

    1. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και την προτίμηση σας στον ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ 24 ΩΡΕΣ για τις μεταφορές και τις μετακομίσεις σας!Σοφία & Νίκος.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Αξίζουμε να μας συστήσετε σε φίλους σας για την εξαιρετική εξυπηρέτηση και τη συνέπειά μας!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΤΣΑΡΟΥΧΑΣ4 Μαρτίου 2017 στις 12:01 μ.μ.

      Νίκος Μεταφορέας 24 Ώρες.Ο άνθρωπος αυτός ανεκτίμητος συνεργάτης,καταφέρνει να τελειώνει τις εργασίες του με μεγάλη συνέπεια.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Ο κος Νίκος και η ομάδα του προσφέρουν ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι σε μια μετακόμιση: συνέπεια, ταχύτητα, εξυπηρέτηση και απίστευτη ευγένεια...Συστήνω τον κο Νίκο και την ομάδα του ανεπιφύλακτα! εκτός από την μετακόμιση , μου ξέστησαν και μου ξαναέστησαν το κρεβάτι, αποσύνδεσαν και ξανασύνδεσαν το πλυντήριο και μέσα σε μια ώρα είχαμε τελειώσει!!! σας ευχαριστώ πολύ για όλα!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Εξυπηρετικός, γρήγορος, ευγενικός. Τέλειος!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, για προσφορά,τιμές και κόστος μετακόμισης.2105767068 και 6973248305 ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ Νίκος.
      εσείς επιλέγετε την ημέρα και ώρα της ΔΩΡΕΑΝ εκτίμησης στο χώρο σας.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. Καλό μήνα,καλή πρωτομαγιά φίλες και φίλοι μου,καλά να περάσετε! Μεταφορέας 24 Ώρες.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. Επιτέλους ένας άνθρωπος και σωστός επαγγελματίας.σε 2ώρες είχε τελειώσει...3ος όροφος Ιλίσια με 3ο όροφο Καλλιθέα.είχε μαζί του 3 εργατικά και ευγενικά παιδιά να κουβαλανε.άψογος σε όλα του

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ30 Νοεμβρίου 2017 στις 11:16 π.μ.

      Καταπληκτικός! Συνεπής υπευθυνος και εξυπηρετικός!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. Χρόνια Πολλά κ καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    11. Eξαιρετικος επαγγελματιας στην ωρα του και πολυ γρηγορος και ταυτοχρονα προσεκτικος. Ολα αυτα με πολυ προσιτες τιμες. Ευχαριστω πολυ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ.ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

        Διαγραφή
    12. https://kampour-blogspotcom.blogspot.gr/2016/01/blog-post_28.html

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    13. Η καλύτερη προσφορά που βρήκα. Πολύ καλός,αξιόπιστος και γρήγορος...και στην ώρα που είχαμε κανονίσει. Θα ξαναπροτιμηθείτε στο μελλον από εμάς. Σας ευχαριστούμε!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών,με ταχύτητα και ευελιξία.σας ευχαριστώ

        Διαγραφή
    14. Εύχομαι η μαγεία των Χριστουγέννων να μας αγγίξει και να μας δώσει αυτό το κάτι που χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι.
      Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.
      ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ 24 ΩΡΕΣ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    15. Τις καλύτερες ευχές μου, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα, με υγεία, ευτυχία και χαρά!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    16. Μια μικρη επιχειρηση με υπευθυνους ανθρωπους αψογο service αμεσοτητα και εξυπηρετηση Οσες φορες μου χρειασθηκε ηταν αψογος και συνεργασιμος και οπου και να του ζητησα πηγε. πανω απο Ολα ανθρωπος ευγενικος και χαμογελαστος. Eξαιρετικος επαγγελματιας στην ωρα του ΠΑΝΤΑ πολυ γρηγορος και προσεκτικος. ΚΑΙ Ολα αυτα με πολυ προσιτες τιμες. Ευχαριστω πολυ! ΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΡΙΝΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΑΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΕΣΥ Κ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Ολοι εμείς στον ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ 24 ΩΡΕΣ θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε! ΝΙΚΟΣ-ΣΟΦΙΑ.

        Διαγραφή
    17. Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος"2021"

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    18. Καλά Χριστούγεννα

      με αγάπη,υγεία και ευτυχία!

      Χρόνια Πολλά.

      "ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ 24 ΩΡΕΣ"

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    19. Γεώργιος Αναγνώστου.28 Μαρτίου 2022 στις 2:21 μ.μ.

      Ο Κύριος Νίκος με το προσωπικό του στην ώρα του εξυπηρετικότατος ευγενικότατος, μεταφορά με υψηλή ασφάλεια και κυρίως σε αυτές τις εποχές πολύ καλό value for money! Θα τον σύστηνα ανεπιφύλακτα.
      Γεώργιος Αναγνώστου.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που δείξτε στις υπηρεσίες μας.
        Με εκτίμηση
        "ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ 24 ΩΡΕΣ"

        Διαγραφή
    20. Εξαιρετική εξυπηρέτηση. Προσεκτικοί και συνεπείς. Συστήνονται ανεπιφύλακτα.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    21. Σας ευχαριστούμε πολύ για την επιλογή της "ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ 24 ΩΡΕΣ" για την μετακόμιση σας.
      Για οτιδήποτε χρειαστείτε είμαστε στη διάθεσή σας.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    22. Θερμές ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα! Το φως της Ανάστασης να μας χαρίσει ότι έχουμε περισσότερο ανάγκη, ελπίδα, αισιοδοξία, δύναμη μα πάνω από όλα αδελφοσύνη! Να περάσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές αυτές τις άγιες μέρες!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Μετακομίσεις σπιτιών εντός Αττικής,Φορτοταξί,Μεταφορές στην Αθήνα,άμεσα και οικονομικά.

    Μετακομίσεις σπιτιών- Γκαρσονιέρας και studios Αποθηκεύσεις Οικοσκευών "metaforeas24"in Athens.

    Καλώς ήρθατε στο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ 24 ΩΡΕΣ – τον συνεργάτη σας για ολοκληρωμένες υπηρεσίες μετακόμισης! Με έδρα τ...

    Μετακομίσεις σπιτιών,μεταφορές,Φορτοταξί Αθήνας.